Entegre kalite yönetim sistemleri kapsamında iş süreçlerini global kalite standartlarına göre gıda güvenliğini sağlayarak yürüten, çevreyi olumsuz etkileyebilecek faaliyetleri kontrol altına alan Orkide olarak; geri dönüşüm, atıkların kaynağında ayrıştırılması, sıfır atık konularında farkındalığın artırılması ile birlikte çevre bilincinin güçlendirilmesi ve proje çalışmalarının devamlılığı ve uygulamaların yaygınlaştırılması ile birlikte İzmir Bornova Fabrikamızı “Sıfır Atık Belgeli” tesise dönüştürdük.  

Sıfır Atık Yönetim Sistemi ile atıklarımızı büyük bir titizlikle ve hassasiyetle ayrıştırıp geri kazanım ve dönüşüme katkı sağlayarak; karbon ayak izimizi azaltmayı, doğayı ve insanı korumayı amaçlıyoruz.

Üretim tesisimizde çevre dostu uygulamaların yanı sıra evlerde oluşan atık sıvıyağların da çevresel etkileri konusunda ürün ambalajlarımız üzerindeki bilgilendirmeler ile tüketicilerimizde de çevre bilinci oluşturmaya özen gösteriyoruz. Kaynakların verimli kullanılması ve oluşan atıkların toplanarak geri dönüşüme kazandırılması yönündeki çalışmalarımızı geliştirmeyi sürdüreceğiz.  

ORKİDE'YE HOŞ GELDİNİZ!

İlgi alanınıza özel içeriklerimizi keşfetmek için lütfen seçim yapınız...