Dünya gıda sektörünün buluştuğu fuarların başında gelen ve bu yıl 19-23 Şubat 2024 tarihleri arasında Dubai’de Dünya Ticaret Merkezinde düzenlenen Gulfood Uluslararası Gıda Fuarına katıldık.

Gulfood fuarında başta Ortadoğu ülkeleri olmak üzere Afrika ve Asya ülkelerinden çok sayıda katılımcı ile görüşmeler yaptık. 

Yeni ürünlerin dış pazardaki lansmanını Gulfood'da yaptık.

Sıvı yağ, zeytinyağı, margarin, bitkisel susuz yağ, ev dışı tüketim ve pastacılık yağları ile endüstriyel yağ kategorilerinde sektörde en geniş ürün çeşitliliğine sahip Orkide olarak, yeni natürel sızma zeytinyağı ve çeşnili zeytinyağı ürünlerinin dış pazardaki ilk lansmanını Gulfood’da yaptık.

“Non GE ve 3-MCPD” özelliğine sahip, trans yağ ve kolesterol içermeyen bitkisel susuz yağ, kızartmalık yağ ve bitkisel margarin gruplarında ülkelerin mutfak kültürleri ve bitkisel yağ tüketim alışkanlıklarına göre Ar-ge faaliyetleriyle yepyeni ürünler geliştirip, ihraç eden Orkide olarak; özellikle profesyonel mutfaklar için Ortadoğu ve Asya ülkelerinde yaygın bir kullanım alanı bulunan son yıllarda Avrupa ülkelerinde de yer bulan bu ürünleri de yine Gulfood’da sergiledik. 

ORKİDE'YE HOŞ GELDİNİZ!

İlgi alanınıza özel içeriklerimizi keşfetmek için lütfen seçim yapınız...