BİSKÜVİ, KURABİYE VE KEK HAMURLARINA ÖZEL ÇÖZÜMLER

Endüstriyel kek ve kurabiye hamurlarında temel bileşenlerden biri olan yağlar; hamurun hava tutma kapasitesinin artmasında, pişirme esnasında ürünlerin kabarmasında ve ürünün istenen yumuşaklık seviyesinin oluşumunda etkilidir. Ağızda kolaylıkla dağılan kurabiyelerin üretimi için idealdir. Orkide Endüstriyel Yağları; kek, kurabiye ve bisküvi hamurlarına yönelik bu beklentileri üstün bir performans ile karşılar.
Ürün AdıÖzellikleriAğırlıkSaklama Koşulları
Orkide 10Bisküvi ve kurabiye hamurunda oluşturduğu homojen bir yapı ile ağızda hızla dağılan ürünlerin üretilmesini sağlar. Bisküvi, gofret kremaları ve dondurma üretiminde hacim almave yapıyı tutma özelliği ile öne çıkan bir yağdır.20 KGÜrünler güneş ışığından korunan, kokusuz, serin ve kuru ortamda saklanmalıdır
Orkide BİSBisküvi kurabiye hamuru üretiminde kullanılır.20 KGÜrünler güneş ışığından korunan, kokusuz, serin ve kuru ortamda saklanmalıdır
Orkide 3Tatlı ve tuzlu kurabiyelerin üretiminde kremaların dengelenmesinde kullanılan sert yapılı bir yağdır.20 KGÜrünler güneş ışığından korunan, kokusuz, serin ve kuru ortamda saklanmalıdır
Orkide 18Ev yapımı lezzetinde ağızda hızla ve kolayca dağılan tatlı ve tuzlu endüstriyel kurabiyelerin üretiminde kullanılır. Ayrıca yumuşak kremalar için ideal bit yağdır.20 KGÜrünler güneş ışığından korunan, kokusuz, serin ve kuru ortamda saklanmalıdır
Orkide Kek-14Kremaya benzer yapısıyla kek üretiminde kabartma, düzgün gözenek ve homojen bir yapı kazandırma yönünde üstün performansa sahiptir. Ürünler tazeliğini uzun süre korur.18 LTÜrünler güneş ışığından korunan, kokusuz, serin ve kuru ortamda saklanmalıdır
Orkide OPSBisküvi, kek üretimi ve gofret kremaları için ideal bir yağdır.20 KGÜrünler güneş ışığından korunan, kokusuz, serin ve kuru ortamda saklanmalıdır

ORKİDE'YE HOŞ GELDİNİZ!

İlgi alanınıza özel içeriklerimizi keşfetmek için lütfen seçim yapınız...