4 BADEMLİ PİLİÇ SOTE KAYISILI VE MANTARLI PİLAV İLE Nejdet Polat Piliç filetoları küp olarak kesip bir tavada soteleyin, bademleri ekleyip kızarıncaya kadar soteleyin.
4 EKŞİ ELMALI KUZU DOLMASI Nejdet Polat Isınmış bir tavada ince doğranmış soğan ve kuzu etlerini pişirin. Sirkesini ekleyip bir kenarda bekletin.
4 ETLİ SOĞAN DOLMASI Nejdet Polat İnce kıyım etleri bir tavada kavurun. Tuz ve karabiber ve kırmızı toz biber ile lezzetlendirin.
4 FIRINDA KESTANELİ TAVUK DOLMASI Nejdet Polat Bir adet bütün pilicin üzerine; tuz ve havanda dövülmüş tane karabiber ve köri baharatını sürün.
4 FIRINLANMIŞ KUZU KAFES Nejdet Polat Kuzu kafesler tuz ve biber ve kekik ile lezzetlendirilir. Bir tavada/ ızgarada yakşalık 15 dakika kızartılır.
4 KREMALI PATATES ÜZERİNDE SEBZELİ PİLİÇ SARMA Nejdet Polat Patatesleri yuvarlak ve ince kesim olarak bir fırın tepsisine veya servis tabağı güveçlerine dizin.
MANTARLI PİLİÇ BOHÇASI Nejdet Polat Bir tavada kuru soğan, kırmızı biber, mantar Orkide Sofranızın Keyfi Kova Margarin ile sotelenir. Piliç filetolar naylon streç film ile çok ince olarak dövülür.
4 PATATESLER ÜZERİNDE BESAMAL SOSLU PİLİÇ Nejdet Polat Piliç filetoları küpler halinde doğrayın. Tuz ve karabiber ile harmanlayıp tavada Orkide Ayçiçek yağında kızartın.