Anadolu’nun bereketli topraklarından doğan Orkide; ayçiçek, mısır, kanola, Omega 3, zeytinyağları ve bitkisel margarin ürünleriyle dünyanın yüzü aşkın ülkesinde sofraların vazgeçilmez markalarından biri olmanın gururunu yaşıyor. Lezzetseverleri yeni margarin ürünleriyle tanıştıran Orkide, yenilikleriyle yemek kültürünün gelişmesine de katkı sunuyor. 

Orkide’den lezzetli bir yenilik

Orkide margarinlerin geniş ürün yelpazesi içinde yer alan Orkide Mutfağım ve Orkide Kahvaltım’ın yanı sıra, Orkide Vegan ve Orkide Coco Türkiye’de ilk kez lezzetseverlerle buluşuyor. Orkide’nin yeni margarin ürünleri için hazırlanan ambalajlar, tipografi ve illüstrasyonun içe içe geçtiği estetik ve etkili bir tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Ambalajların sürdürebilir ve yenilikçi tasarım yaklaşımları Orkide’yi alışılagelmiş margarinlerden ayrıştırıyor.

"Orkide ile Biz Mutfakta İyiyiz."

Son yıllarda büyük bir gelişim gösteren yemek kültürüyle birlikte insanlar artık mutfakta iyi olmak, iyi yemekler yapmak, lezzetin de iyisine ulaşmak istiyor. Orkide’nin margarin ailesi için hazırlanan filmlerde; yemek yapmaya şüpheyle bakan bir çiftin, Orkide Vegan, Orkide Coco, Orkide Kahvaltım ve Orkide Mutfağım margarinlerini kullanarak yemekle kurduğu keyifli ilişki gözler önüne seriliyor. Ayrıca, geleneksel lezzetler için hazırlanan beşinci filmde ise Orkide Sofranızın Keyfi ile yapılan lezzetli ve iştah açıcı yemekler dikkat çekiyor. 

Orkide Margarin dünyasına uygun olarak hazırlanan jingle’lar da filmlere ayrı bir lezzet katıyor. Her filmde ortak kullanılan nakarat bölümü ise kampanyanın mesajını izleyicilere aktarıyor: "Orkide ile biz mutfakta iyiyiz."

ORKİDE'YE HOŞ GELDİNİZ!

İlgi alanınıza özel içeriklerimizi keşfetmek için lütfen seçim yapınız...